Haberler

Dünya’nın en büyük yer kaplamaları üreticisi Shaw Contract’in İngiltere’de üretilen EN YENİ koleksiyonları AGK ayrıcalığı ile sizlerle buluşuyor!

12 Şubat 2019 Salı

Dünya’nın en büyük yer kaplamaları üreticisi Shaw Contract’in, İngiltere’deki Avrupa’nın en büyük fabrikalarından biri olmaya aday üretim tesisinde çarpıcı renk ve tasarım seçeneklerini bir arada sunan RAPID SELECT ve COLOUR FOUNDATION  koleksiyonları AGK ayrıcalığı ile sizlerle buluşuyor.

İster stoktan derhal teslim, ister projenize özel olarak hızlıca tedarik edebildiğimiz bu koleksiyonlar ile projelerinize yaratıcı tasarım seçenekleri sunuyoruz. Hem 50x50cm karo hem de 25x100cm plank (şerit) formunda modüler halılar ile elde edebileceğiniz farklı formlar ve 24 farklı renk seçeneği ile farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Shaw Contract’in bünyesinde bulunan Dünya’nın ileri gelen designer ve mimarlarından oluşan ekibin geliştirdiği hazır şemalardan faydalanarak yorulmadan projelerinize çözümler üretebilir veya dilediğiniz tasarımı kendiniz geliştirebilirsiniz!

RAPID SELECT ve COLOUR FOUNDATION koleksiyonlarımızı incelemek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

Tüm Haberler